Julkisivupesut ja pintasuojaus

Julkisivupesut, suoja-ainekäsittelyt ja graffitinpoisto.

Julkisivupesu puhdistaa pintamateriaalin ja pidentää julkisivun elinikää. Lika, saasteet ja erilaiset kasvustot ovat esteettinen haitta ja voivat myös vahingoittaa julkisivua. Siisti julkisivu on visuaalisesti miellyttävä ja puhdas pinta suojaa myös julkisivun rakenteita.

Suojakäsittely puolestaan helpottaa pintojen puhdistusta. Suoja-aine tarttuu kiinni pintamateriaaliin ja muodostaa hengittävän ja kestävän suojan julkisivun pintaan. Näin julkisivusta on helppo pestä pois muun muassa graffitit ja muut töhryt. Suoja-aineella käsitelty pinta pysyy kunnossa tehokkaasti ja pitkään.

Pesemme ja käsittelemme lähes mitä tahansa kovia pintoja, kuten kiveä ja betonia – seiniä, kivijalkoja, tiilikattoja. Teemme myös graffitipesuja ja graffitinpoistoja.

Puhdas julkisivu voi hyvin ja pidentää kiinteistön käyttöikää

Julkisivu on taloa suojaava ulkokuori, joka on jatkuvasti saasteiden ja lian armoilla. Vuosien saatossa lika ja saasteet saattavat pinttyä kiinni julkisivuun ja kosteus voi aiheuttaa kasvustoa julkisivun pintaan.

Pesemme julkisivuista pois niin sammaleet, jäkälät, levät, liat kuin saasteet. Esimerkiksi punajäkälä kasvaa tiukasti kiinni julkisivussa ja pitkä altistus saattaa vaurioittaa myös pintamateriaaleja. Pesun jälkeen käsittelemme julkisivut suoja-aineella, joka suojaa rakennuksen pintaa ja estää tehokkaasti uusien kasvustojen muodostumista.

Mobiiliyksikkömme ovat helposti liikuteltavissa – pesut hoidamme painepesulla ja meiltä löytyy myös kuumavesipesuri, jonka tuomme paikalle, jos sellaista tarvitaan.

Lisää töitämme galleriassa »

Pintasuojaus ja graffitinpoisto

Pintasuojaus eli suoja-ainekäsittely suojaa julkisivua lialta ja ilmansaasteilta, kuten autojen pakokaasujen öljyiltä. Pintasuojaus helpottaa huomattavasti myös graffitien poistoa.

Tehokkaat, kotimaiset suoja-aineet

Käytössämme ovat Uudenmaan Pintasuojaus Oy:n sertifioidut pintasuojatuotteet.

Kivi- ja betonipinnoilla käytämme Faceal Oleo HD -pintasuojaa, joka on M1-hyväksytty. Tämä suoja-aine estää tehokkaasti muun muassa rasvojen, öljyjen ja veden imeytymistä ja helpottaa sammaleen, jäkälän, levän ja purukumin poistoa. Faceal Oleo HD on myös sertifioitu graffitisuoja, joka helpottaa graffitien poistoa. Faceal Oleo HD:llä suojattu pinta kestää kovaa kulutusta ja hankausta.

Graffitien ja lian torjuntaan käytämme myös SILKO hyväksyttyä PSS20-suoja-ainetta, joka suojaa pystypintoja graffiteilta, julisteiden liimoilta ja kaikenlaisilta saasteilta. PSS20 muodostuu kuivuessaan seitinohuen, värittömän ja täysin hengittävän suojan.

Laatua kilpailukykyiseen hintaan

Teemme huolella ja tarkasti sen minkä lupaamme. Olemme laadukas ja luotettava kotimainen toimija. Yrityksemme on toiminut alalla vuodesta 2013. Kokemusta vesikate- ja julkisivutöistä löytyy toki pidemmältä ajalta.

Kotimaisuus on meille tärkeää ja voit luottaa työmme laatuun. Hintamme on kilpailukykyisiä ja työt valmistuvat ajallaan sopimuksen mukaisesti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Työajankohta sovitaan tapauskohtaisesti. Mitä aikaisemmin olet meihin yhteydessä, sitä varmemmin työ onnistuu toivomananne ajankohtana. Sovittaessa voimme päästä nopeastikin paikalle.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Copyright © 2017 Bo-Pa Oy