Vesikatetyöt

Pelti- ja tiilikattojen maalaukset, pinnoitukset ja tiivistystyöt.

Vesikatteen maalaus ja tiivistys pidentävät katon elinkaarta huomattavasti. Maalipinta toimii ruosteensuojauksena ja pelti pysyy kunnossa. Kun katto maalataan ja pienet vauriokohdat korjataan säännöllisesti, selvitään pitkällä aikavälillä huomattavasti halvemmalla.

Asiakkaitamme ovat pääasiassa isännöitsijät ja huoltoyhtiöt. Teemme kattojen maalauksia myös yksityishenkilöille.

Kattojen maalaus

Vesikatteiden maalaus on erikoisosaamistamme. Hoidamme huolella ja tarkkuudella myös tarvittavat tiivistystyöt. Teemme kattojen maalauksia kaikentyyppisiin kohteisiin, mm. asuin-, toimisto-, kuin liikekiinteistöihin.

Ennen kattotyön alkua suoritamme aina kartoituskäynnin, jossa käymme läpi koko katon. Muun muassa läpiviennit ja saumat ovat riskikohtia, jotka tarkistamme huolella. Jos katolta löytyy kohtia, jotka kaipaavat korjaamista, kuten reikiä, vuotoja tai alueita, joissa vesi seisoo, kirjaamme ne tarkasti ylös ja korjaamme paikalliset vauriot tiivistämällä.

Kestävä ja pitkäikäinen kattomaalaus vaatii aina huolelliset pohjatyöt. Pesu irrottaa katosta vuosien liat ja saasteet – myös uusi katto pitää pestä ennen maalausta, sillä uudella katepinnalla on tehdasöljyjen jäämiä.

Kattojen maalaus       Kattojen maalaus

Tiivistystyöt – vesitiivis katto on talon paras suoja

Normaali kuluminen ja yksittäiset vauriokohdat eivät yleensä vaadi koko vesikatteen uusimista. Kattoon saattaa esimerkiksi syntyä pieniä reikiä lumenpudotuksen jäljiltä tai vanhoista lapetikkaista. Myös läpiviennit ja konesaumat kannattaa tarkistaa säännöllisin väliajoin.

Vaurioiden tiivistys on taloudellinen ja tehokas ratkaisu, joka voi pidentää katon käyttöikää jopa vuosikymmenillä murto-osalla uuden katteen kustannuksista.

Tutustu maalaus- ja tiivistystöihimme galleriassa »

Enkopur-tiivistystuotteet

Käytämme tiivistystöissä korkealaatuisia, saksalaisia Enkopur-tiivistystuotteita. Enkopur on nestemäinen, itsestään vulkanisoituva polyuretaanimassa, joka muodostaa joustavan kalvon vauriokohtaan. Enkopur-tiiviste on pitkäikäinen ja läpäisee vesihöyryä. Tuote toimii erinomaisesti Suomen haastavissa sääolosuhteissa.

Maahantuoja voi myöntää tuotteelle jopa 15 vuoden takuun, jos työkohde tarkastetaan asianmukaisesti.

Tiivistys on taloudellisesti järkevä ratkaisu paikallisten ongelmakohtien ja reikien korjaukseen. Tiivistämällä vältät kalliit vesivahingot ja pidennät katon elinikää useilla vuosilla tai jopa vuosikymmenillä.

Kotimaista laatutyötä sovitussa aikataulussa

Katto on kiinteistön tärkein suoja – työnjälkemme on asianmukaisen huolellista ja tarkkaa. Kotimaisuus on meille tärkeä arvo – olemme luotettava, suomalainen alan ammattilainen, joka pysyy sovituissa aikatauluissa. Hintamme on kilpailukykyinen. Pyydä tarjous, niin huomaat sen itsekin.

Kattotyöt painottuvat kesäkauteen. Pidemmälle syksyyn mentäessä liiallinen ilmankosteus muodostuu ongelmalliseksi. Tiivistyksiä voidaan yleensä jatkaa hieman pitemmälle.

Mitä aiemmin olet meihin yhteydessä, sitä varmemmin saamme ajoitettua työt toivomaanne ajankohtaan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Copyright © 2017 Bo-Pa Oy